Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Amanda Balk bruut overvallen in Parijs

De realityster uit Keeping Up with the Balkjes is flink van slag, nadat zij samen met haar verloofde Stavros Tsatsos een weekend in Parijs doorbracht. Toen de twee stonden te wachten voor een stoplicht, kwamen er in totaal drie mannen op de auto afgerend. Op Instagram doet ze emotioneel haar verhaal. “Wat begon als een romantisch weekend weg, eindigde als mijn ergste nachtmerrie. Drie mannen probeerden ons te overvallen”, begint ze haar verhaal.

Nadat de mannen bij de auto aan kwamen, sloegen ze met knuppels een ruit in. “Het glas sprong in mijn gezicht, de agressieve mannen wilden alles van ons hebben. Ik vreesde voor mijn leven. Ik dacht alleen maar aan Vegas en hoe zij misschien op zou groeien zonder moeder. Alles flitste door mijn hoofd heen en de mannen bleven maar schreeuwen”. Uiteindelijk kwam alles goed toen haar verloofde wist te ontsnappen. “Gelukkig kon Stavros midden in de heisa achteruit tegen één van de overvallers rijden en wist hij door keihard gas te geven de bende af te schudden. Ik ben dankbaar voor zo’n dappere en heldhaftige man”.

Ook laat ze weten dat de twee niet gewond zijn geraakt en direct naar Nederland zijn gereden. “We zijn met open raam teruggereden naar Nederland. Ik durfde niet meer te stoppen”.

Samantha ‘Barbie’ van der Plas staat stil bij trouwdag

Ondanks de huwelijksproblemen rondom Samantha en Michael, staat de realityster wel stil bij hun huwelijksdag. “Vandaag vijf jaar geleden hebben we elkaar het jawoord gegeven. Vele series en heel veel tamtam verder, dragen we beiden nog steeds onze trouwring”. Eerder werd al bekend dat Michael voorlopig in Spanje zit, om het feestcafé wat ze vorig jaar openden, draaiende te houden. Door de grote afstand merken de twee dat het toch wel erg moeilijk is om zonder elkaar te leven. “Met 2.000 kilometer tussen ons is er nog steeds het gevoel dat het niet over is. Niet op deze manier, niet voor onze kids en niet met alles wat we samen hebben meegemaakt”. Ze sluit haar bericht dan ook af met de woorden: “Fysiek zonder elkaar, maar in gedachten verbonden met elkaar”. Betekent dit dat het stel hun huwelijk toch nog een kans geeft?

Temptation Island-verleider Alex zet WhatsApp-gesprek met Rosanna online

De twee hebben hun avontuur op het eiland blijkbaar niet zo leuk afgesloten als het avontuur begon. Rosanna is volgens de geruchten weer terug bij Niels, maar lijkt ook na Temptation Island niet zonder Alex te kunnen. De verleider zette het gesprek tussen de twee op zijn Instagram, waarin de liefde vanaf zijn kant in ieder geval flink bekoeld is.

Bron: NU.nl Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws