Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Laura Ponticorvo durft niet onder de mensen te komen na lekken uitlekken pikante beelden

Een heftige tijd voor Laura Ponticorvo… Vorige maand werden haar naaktfoto’s en sexvideo’s gestolen en verspreid. De brunette probeerde daarna de draad snel weer op te pakken, maar dat blijkt lastiger dan gedacht. In haar laatste vlog vertelt ze openhartig over het feit dat ze het moeilijk vindt om onder de mensen te komen.

“Ik merk dat het toch veel zwaarder is dan ik dacht”, vertelt Laura in het filmpje. “Dit is zo’n raar gevoel. De eerste stap is gezet en het is goed, maar ik ga nog wel even wachten. Ik hoef nog even niet onder de mensen te zijn.” In de vlog is te zien dat Laura het erg spannend vind om haar gezicht te laten zien op de première (en dan vooral op de rode loper) van Beauty And The Beast. “Ik durfde eigenlijk niet naar binnen. Pas toen de rode loper dicht was, zijn we naar binnen geglipt. En de lampen waren nog niet eens aan toen we naar buiten zijn gegaan.”

Fajah over haar nieuwe vlam

Fajah Lourens is sinds een paar weken weer gelukkig in de liefde en heeft het nog steeds ‘heel gezellig’ met haar nieuwe vlam, timmerman Igor. De 35-jarige fitgirl omschrijft hem als ‘superlief en stout’.

Of het echt ‘aan’ is tussen de twee, durft Fajah nog niet te zeggen. “Ik ben daar een beetje voorzichtig mee geworden eigenlijk. We hebben het gewoon heel leuk en het is nog heel pril”, vertelt ze tegen Telegraaf TV. “Het voelt wel aan…”

Liet Xelly Cabau echt een tattoo met een spelfout zetten?

Xelly Cabau deelde afgelopen zaterdag een kiekje van haar nieuwe tattoo. Tot grote schrik van haar fans, want er zat een spelfout in! “Love of my live”, stond er op de onderarm van de visagiste. Dat terwijl ze natuurlijk ‘love of my life’ bedoelde.

De grote vraag was: is het een 1 april grap of is de tatoeage van Xelly echt? De brunette gaf vandaag toe op Instagram dat het allemaal nep was. “Dank jullie wel voor al jullie geweldige reacties op mijn 1 april grap. Gelukkig dachten jullie niet allemaal dat ik een grammaticale fout op mijn arm had. Beer Muller is wel de liefde mijn leven maar ik heb gisteren geen tattoo genomen,” schrijft het zusje van Yolanthe bij een foto waarop te zien is dat haar onderarmen tattoo-vrij zijn.

Bron: RTL, YouTube, Beeld: Instagram, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook