Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Bruiloft Caroline en Erik van de baan

Het huwelijk van GTST acteurs Caroline de Bruijn en Erik Vogel gaat niet door. “Erik en ik zijn tot het besef gekomen dat we, zonder in het huwelijksbootje te stappen, al gelukkig genoeg zijn”, laat de brunette aan Story weten. Ze zijn al sinds 1996 samen en hebben een 16-jarige dochter.

‘Patricia Paay weigert deel trouwfeest te betalen’

Volgens Claus evenementencentrum weigeren Patricia Paay en haar man Robbert Hinfelaar een deel van de rekening van hun huwelijksfeest te betalen. En dus hebben ze een incassobureau ingeschakeld. “Als het echtpaar blijft weigeren zien we ons genoodzaakt naar de rechter te stappen.”

Dré Hazes heeft ‘mooi nieuws’

“Kijken jullie ook zo naar @rtlboulevard … André gaat iets moois aankondigen”, laat Monique op Instagram weten. Wat het goede nieuws is, houdt ze nog even geheim. Spannend!

Realityshow ‘De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken’ geen succes

De twee broers worden in de nieuwe show gevolgd bij het opstarten van hun eigen club en sappenbar. Toch blijkt het nog niet zo’n succes. Slechts 200.000 mensen keken gisteravond, blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook