Hollywood Breakfast

Tim Douwsma heeft geen contact mee met Jessie JazzTim Douwsma en Jessie Jazz spreken elkaar niet meer sinds hun breuk. D...

Tim Douwsma heeft geen contact mee met Jessie Jazz
Tim Douwsma en Jessie Jazz spreken elkaar niet meer sinds hun breuk. De presentator, die ooit al serieus nadacht om het topmodel ten huwelijk te vragen, onthult aan Shownieuws dat zij allebei compleet hun eigen weg gaan…

“Ik focus me lekker op mezelf en ik ben bezig om nieuwe dingen voor mezelf uit te gaan pluizen, vooral de focus op mijn werk en vrouwen komen later wel”, aldus Tim.
Wel benadrukt de zanger dat hij alles behalve eenzaam is: “Ik heb fantastische mensen en veel familie om me heen en ik ben geen slachtoffer, laten we dat zeker niet zeggen. Soms gebeuren dingen in het leven… Ik voel me goed. Hoe moeilijk het ook is, en wij zitten natuurlijk samen in de media, alles ligt op straat. Maar ja, shit happens and life goes on.”

Op de vraag waarom de twee een punt achter hun relatie hebben gezegd, antwoordt Tim dat ze in een heel andere fase in hun leven bleken te zitten. “Ik ben 29 en zij is net 22 en soms zit daar natuurlijk wel een verschil in qua hoe je over bepaalde dingen denkt, maar verder niets, weet je wel. Ik gun haar het allerbeste.” De zanger laat ook weten dat hij niet in een glazen bol kan kijken en kan voorspellen of hun relatie een tweede kans krijgt. “We leven op dit moment allebei ons eigen leven en we hebben op dit moment ook geen contact. Zij is ook druk bezig met haar eigen ding, net als ik. “

Verne Troyer opgenomen in ziekenhuis
De 81 centimeter grote Amerikaanse acteur-stuntman Verne Troyer (48) lijdt aan een alcoholverslaving. De kleine ster, vooral bekend van zijn rol als Mini-Me in de Austin Powers-films, ligt daarom in een ziekenhuis in de San Fernando Valley in Californië. Verne vertelt aan TMZ dat hij sinds een week een behandeling krijgt tegen alcoholmisbruik. De site trekt dat in twijfel en heeft van bronnen gehoord dat de acteur er al veel langer ligt. Verne verwacht dat hij eind deze week naar een afkickkliniek kan voor verdere hulp.

De kleine Amerikaan worstelt al jaren met alcoholproblemen en is meermalen opgenomen in een afkickkliniek. In 2002 overleefde hij een alcoholvergiftiging.

David Beckham zet 41e tattoo

Dat David Beckham van tatoeages houdt is geen verrassing, het lichaam de oud-voetballer is van top tot teen met afbeeldingen bedekt. Maar Beckham vond nog een leeg plekje, op zijn rechteronderbeen. En dus plaatste de 41-jarige Brit een foto op Instagram van zijn 41e tatoeage, zo meldt The Daily Mail.

De nieuwe tattoo is gezet door Mark Mahoney in zijn favoriete tattoostudio, Shamrock Social Club in Hollywood. De zoon van de oud-voetballer, Brooklyn Beckham, liet recent in dezelfde tattooshop zijn eerste tatoeage zetten. Dat was een tekening van een Noord-Amerikaanse indiaan met tooi. Vader Beckham heeft een vergelijkbare tattoo.

Bron: RTL, AD, Shownieuws, TMZ, BEeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws