Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Samantha van der Plas post openhartig bericht

Alle commotie rondom Barbie en haar nieuwe liefde – wat uiteindelijk een grap van de realityster bleek te zijn – is haar niet in de koude kleren gaan zitten. Op Instagram deelt ze dan ook haar verhaal. “Wij hebben de verplichting op ons genomen om ‘Feestcafé Gezelligheid’ over te nemen en Michael regelt het daar. Ik moet hier nu leven zonder man met twee kinderen, die hun papa missen en de hele dag druk zijn. Mijn kop maalt, de media maalt en filmpjes uit café’s duiken op. Verhalen op mijn app. Ik ben nergens bij en ben bang om hem kwijt te raken, dan draai je soms door”. Het zit de realityster duidelijk dwars dat alles nu onder een vergrootglas ligt en ze aan haar grap geen positieve reacties heeft overgehouden. “Eerlijk is eerlijk, ik was gedreven door jaloezie en onzekerheid. Niet zo handig nee, het heeft een veel negatievere impact gehad dan ik had gedacht. Sorry daarvoor”.

Ook vertelt ze aan haar volgers hoe het nu tussen haar en Michael gaat. “Door deze actie ben ik een plekje gezakt, niet meer met stipt op nummer één. Daar ben ik bang voor. Ik ben zo gek op hem, dat ik het soms allemaal niet meer helder zie. En met een paar kilometertjes tussen ons in, maak ik dit ook niet goed door drie keer met mijn ogen te knipperen en mijn hoofd schuin te houden. Ik voel mij machteloos en kapot, krijg geen hap door m’n keel. Ik wil niet zielig gevonden worden, heus niet. Maar ik wil wel mijn kant van het verhaal hier toelichten. Dit is wat ik nu ervaar, ik hoop dat ik hier met Michael samen op een normale manier uit mag komen.
Vrouwen herkennen dit wel denk ik; je bent dan zo boos, verdrietig en eenzaam dat je de gekste dingen doet. Aangezien ik net wat lijper ben dan de meesten, doe ik gekkere dingen. Het is nooit saai met mij. Ik ben de afgelopen dagen flink aangesproken en door de hel heen en terug getrokken, vind het nu ook wel goed geweest en wil graag positief verder en hier een leven opbouwen.” Verder wil Samantha laten weten dat ze nog steeds met iedereen op de foto wil en druk bezig is met de kledingparty’s. “Nu weer omhoog naar de top.”

Lieke van Lexmond wordt flink in de watten gelegd door zoon

De Idols-presentatrice beviel afgelopen zondag van zoontje Zef en wordt dan ook op haar wenken bediend. Trotse broer Vik vindt dat zijn moeder wel wat zorg nodig heeft en is niets te beroerd om een handje mee te helpen. “En m’n andere zoon die dan heel druk is met ontbijt maken voor mama en dan dit komt brengen! De allerliefste…”, schrijft Lieke op Instagram. Ook deelt ze nog een schattige foto van de voetjes van de pasgeboren Zef. Om op te eten!

Duitse voetbalclub gebruikt strippende ‘Sylvie Meis’ als extra motivatie

Voor de voetballers van de Duitse club is de ‘strippende’ presentatrice een goede motivatie voor het team. In de kleedkamer hing deze week een kartonnen pop van Sylvie met in totaal negen kledingstukken aan. Met de drie wedstrijden die de club op de planning had staan, mocht er bij elk punt een kledingstuk bij de Sylvie-pop worden weggehaald. “Als ik in het voetbal nog steeds als geluksbrenger wordt gezien, doe ik blijkbaar iets goed”, reageerde de presentatrice op alle commotie. Hoewel de club Sylvie niet helemaal uitgekleed kreeg, heeft Sylvie wel goed nieuws voor de club. “Als ze kampioen worden, zal ik in eigen persoon in de kleedkamer verschijnen”. Al zal ze waarschijnlijk niet in haar lingerie langskomen.

Bron: Telegraaf Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook