De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kourtney Kardashian op stap met zoon P. Diddy

Hoewel de 37-jarige realityster eerder deze week nog aan de zijde van haar ex-vriend Scott Disick werd gespot, zou Kourtney naar verluidt haar zinnen op de 25-jarige Quincy Brown hebben gezet. Haar nieuwe ‘verovering’ is niet bepaald een onbekende, het is namelijk niemand minder dan de zoon van rapper P. Diddy. De twee werden afgelopen woensdag samen gespot bij een restaurant in West-Hollywood. Of dat de twee daadwerkelijk een setje zijn, zal na verloop van tijd helder worden.

Blac Chyna heeft verlovingsring aan Rob teruggegeven

Het huwelijk tussen Rob en Chyna zou nu dan echt van de baan zijn. Chyna werd namelijk zónder haar zeven karaats diamanten verlovingsring door de straten van Los Angeles gespot. “Chyna en Rob zijn absoluut niet samen of verloofd. Sterker nog, Chyna heeft de verlovingsring teruggegeven aan Rob toen ze vorige maand uit elkaar gingen. Iets heeft ertoe geleid dat ze enorme ruzie kregen en toen heeft Chyna de ring teruggegeven en was het voorbij. Ze zijn officieel niet verloofd. Er komt geen bruiloft”, aldus een insider aan E! News. Wel zijn de twee op goede voet wat hun dochter Dream betreft. “Er zijn nog geen vaste dagen of tijden waarop Rob voor Dream zorgt. Ze zijn er nog niet helemaal over uit, maar ze werken eraan.”

Bron: Telegraaf Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook