Grazia’s top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Barbie’s ‘nieuwe vriend’ reageert op grap

Het liefdesleven rondom Samantha “Barbie” van der Plas staat op dit moment volledig op zijn kop. Waar ze heel Nederland wist te shockeren door een foto met haar nieuwe liefde Rolf Tangel op social media te posten, onthulde ze gisteren dat het al die tijd om een grap ging. En daar waren zowel haar huidige man Michael als pornoster Rolf niet zo blij mee.

2. Facebook beëindigt het stiekem bekijken van iemands profiel

Het doorspitten van iemands social media-kanaal is iets wat iedereen doet, maar toch raak je compleet in paniek als je opeens iets liket van drie jaar geleden. Het is dan ook al erg genoeg dat diegene een melding krijgt, wanneer jij een screenshot maakt van zijn of haar Instagram Stories. En alsof dat nog niet genoeg is, lijkt er ook een einde te komen aan het ‘stalken’ op Facebook.

3. Huwelijksreis van pasgetrouwd stel eindigt in complete nachtmerrie

Je huwelijksreis hoort net zoals de bruiloft één van de mooiste momenten van je leven zijn. Wat voor Justin en Emma Cotillard begon als een sprookje, eindigde binnen een mum van tijd in een complete nachtmerrie.

Laatste nieuws