The Voice Kids-winnares Laura opnieuw opgenomen

In 2013 won Laura van Kaam het tweede seizoen van The Voice Kids en wist daarmee onder andere opdrachten...

Lees ook

In 2013 won Laura van Kaam het tweede seizoen van The Voice Kids en wist daarmee onder andere opdrachten voor Disneyland Parijs en War Child in de wacht te slepen. Toch gaat het niet allemaal over rozengeur en maneschijn. Zo maakte het 18-jarige zangtalent eind vorig jaar bekend te kampen met een zware depressie en nu laat ze haar volgers weten dat ze opnieuw is opgenomen…

Opnieuw opgenomen

“Ok, dus dat. Ik ben weer even opgenomen. Sterker worden op een veilige plek. Het is niet fijn om hier te zitten, maar wel nodig. Stiekem leer ik van mijn eigen berichten hoe belangrijk het is om open en eerlijk te zijn”, schrijft ze op haar Facebookpagina.

Anderen helpen

Laura hoopt dat zij anderen kan helpen door openhartig te praten over haar situatie. “Terug van weggeweest, hier ben ik weer, open en eerlijk zoals jullie mij waarschijnlijk al wel kenden. Voor mijzelf: om niet te hoeven liegen. En voor anderen: om te laten zien dat niemand er alleen voor staat, al is het maar voor die ene persoon hierboven die erdoor geholpen is! Een oorlog win je immers niet in je eentje!”, aldus de moedige zangeres.

Lees ook: De vergeten talentenjacht winnaars van de afgelopen jaren

Bron: AD, Beeld: ANP, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook