Premature baby was doodverklaard in het ziekenhuis, maar dan gebeurt er iets ongelooflijks

Al na 24 weken zwangerschap kwam dit kleine meisje ter wereld. Ze woog nauwelijks 350 gram en kort na de geboorte verkla...

Lees ook

Al na 24 weken zwangerschap kwam dit kleine meisje ter wereld. Ze woog nauwelijks 350 gram en kort na de geboorte verklaarden artsen haar dood. De verpleegsters raadden de familie aan het meisje die dag nog te cremeren, maar vlak voor de crematie gebeurde er iets ongelofelijks!

Overleden

Omdat het premature babytje niet bewoog na de geboorte hadden artsen het vermoeden dat ze was overleden. Volgens de India Times zou de conclusie getrokken zijn zonder een dokter of kinderarts te raadplegen.

Crematie

De ouders van het meisje schrokken zich dan ook een hoedje toen zij vlak voor de crematie ontdekten dat hun dochtertje een hartslag had en ademde. “Toen we haar handdoek optilden, ademde ze. We hebben haar terug naar het ziekenhuis gebracht en zij hebben haar meteen op intensieve zorgen gelegd.” Het Pandit Brij Sunder Sharma General ziekenhuis in Rajasthan onderzoekt nu hoe deze grote fout gemaakt kon worden.

Let op: de onderstaande beelden zijn schokkend!

Lees ook: Real life: ‘Mijn horrorbevalling eindigde op de IC’

Bron: Mirror, Beeld: Istock, Mirror

Laatste nieuws

Zie ook