Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Barbie haalt opnieuw uit naar Michael
“Vrouwen herkennen dit wel. Je bent boos, verdrietig en eenzaam en je doet de gekste dingen. Aangezien ik net wat lijper ben dan de meesten, doe ik gekkere dingen”, aldus Barbie over de grap die ze afgelopen week uithaalde. Aan Shownieuws vertelt de blondine dat Michael al vier maanden een ander zou hebben. “Dat vind ik wel heel erg apart, want het was wel een vriendin van mij en zij is nu ook in Spanje”, zegt ze. “Het is niet leuk dat hij tegen de media loopt te vertellen dat ik de viezerik ben en de hoer ben en dat ik het niet kan maken; terwijl ik getrouwd ben en met een ander kan gaan. Maar ik bedoel, hij is zelf geen haar beter.”

Jim Bakkum is tien jaar samen met Bettina Holwerda
Om dat te vieren plaatste de musicalster een oude foto op Instagram. Bij een kiekje van een jonge Jim en Bettina staat: ”10 jaar geleden besloten deze twee bleue koppies het officieel te maken. Niet wetende wat voor een rijk leven ze zouden krijgen, met twee geweldige persoontjes erbij. Op de volgende 100 jaar lieffie.” De 29-jarige Jim en de 38-jarige Bettina leerden elkaar kennen op de planken. In 2006 speelden ze allebei in de musical Grease. Het stel trouwde in 2011 en een jaar later verwelkomden ze hun eerste kindje, zoontje Lux. Drie jaar later kregen ze dochtertje Posy.

Nicolette Kluijver heeft opnieuw haar jawoord gegeven
Deze keer was Joost Staudt niet de lucky one, maar koos ze voor een ander. Ze beloofde eeuwige trouw aan haar zoontje Jesse. ‘Sorry Joost, ik ben stiekem met de liefde van mijn leven getrouwd’, schrijft ze bij een plaatje van de grote dag. ‘Hij wilde zo graag dat ik niet kon weigeren!’

Bron: Shownieuws, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook