Grazia’s 100K giveaway: Brandfield cadeaubon t.w.v. €50

Jáááá we hebben op Grazia's Facebookpagina 100K likes! Dat moet gevierd worden. Zonder jullie was het natuurlijk no...

Lees ook

Jáááá we hebben op Grazia’s Facebookpagina 100K likes! Dat moet gevierd worden. Zonder jullie was het natuurlijk nooit gelukt en dus trakteren we op 100 geweldige prijzen. Tien dagen lang verschijnen er iedere dag nieuwe winacties online. Vandaag: tien cadeaubonnen t.w.v. €50 van webshop Brandfield. Shoppen maar!

Style items

Diamonds are a girl’s best friend. Nou ja, laten we eerlijk zijn: van alle mooie sieraden en accessoires maakt het hart van ons vrouwen een sprongetje van geluk. Ben jij nog op zoek naar het perfecte horloge? Of een clutch die bij iedere outfit past? Of juist een zonnebril om deze zomer de show mee te stelen? Dan ben je bij Brandfield aan het juiste adres.

De webshop is dé specialist in style items waarmee je je outfit compleet maakt: horloges, sieraden, zonnebrillen, tassen en portemonnees. In de online shop bieden ze meer dan 16.000(!) verschillende style items aan van ruim 200 bekende merken en minder bekende opkomende merken. Niet alleen de collectie is uniek; klanten kiezen ook voor Brandfield voor onze uitstekende service. Zeker een kijkje nemen dus! Klik hier.

Win, win, win!

Heb jij de hele webshop al doorgespit en zit je virtuele winkelmandje nu vol met mooie items? Vul dan ***HIER*** het winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige winnares van één van de tien cadeaubonnen t.w.v. €50. Succes!

En nu… op naar de 200K! Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze pagina dan hier niet te liken?

Voorwaarden: Deze actie loopt tot 23 april 2017. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook