De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Khloé lijkt niet meer op zichzelf
Khloé deelde deze week een selfie op Instagram. Tot grote verbazing van haar fans leek de jongste Kardashian-zus alles behalve op zichzelf. Te ver gegaan met Photoshop of is het gewoon een slechte angle? Bekijk de foto hieronder en oordeel zelf.


Khloé Kardashian is er klaar voor om te trouwen met haar vriend, basketballer Tristan Thompson

Dat vertelt de 32-jarige realityster in een interview aan het tijdschrift ES Magazine. Concrete trouwplannen heeft ze nog niet maar Kardashian denkt er zeker over na omdat ze naar eigen zeggen “nog nooit zo’n liefdesrelatie” heeft gehad. Op de vraag of ze morgen het jawoord aan Thompson zou geven als hij haar zou vragen zegt Kardashian: “Ik zou ja zeggen”. De twee hebben sinds 2016 een relatie met elkaar.
 Kardashian ziet zichzelf ook wel kinderen krijgen met de 26-jarige basketballer. Het is iets “dat ze altijd al wilde”, vertelt ze openhartig. “Ik wil heel graag een gezin. We hebben het erover gehad”, vervolgt ze. Thompson is in december vader geworden van zijn eerste kind, zoon Prince. De moeder is zijn ex-vriendin Jordan Craig. Dat Thompson al vader is ziet Kardashian juist als een pluspunt. “Hij is al vader en ik weet dus zeker dat hij een geweldige vader zal zijn”.

Kim Kardashian heeft een wel heel bijzondere accessoire toegevoegd aan haar collectie, het merk Kimoji

Fans kunnen een opblaasbare kont van de realityster kopen voor het zwembad, zo weet TMZ. De drijvende derrière van de 36-jarige Kim Kardashian kost een schamele 98 dollar (91 euro). Een omschrijving met afmetingen wordt niet vermeld op de website, volgens TMZ omdat de meeste fans wel weten dat het achterwerk van de ster van een flink formaat is. Fans en verzamelaars moeten wel geduld hebben: de opblaasbare kont van Kim Kardashian is vanaf juni verkrijgbaar.

GET URSELF A NICE ASS POOL FLOAT @ KIMOJI.COM

Een bericht gedeeld door KIMOJI (@kimoji) op

Bron: RTL, Instagram, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook