Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Caitlyn Jenner woest op Ellen DeGeneres

In haar autobiografie die later deze maand uitkomt, heeft Caitlyn Jenner geen goed woord over voor Ellen DeGeneres. De presentatrice zou een wig hebben gedreven tussen de oud-atleet en de LGBT-gemeenschap.

Radar Online claimt een deel van het boek van Caitlyn in handen te hebben en schrijft dat zij daarin beweert dat Ellen enkele uitspraken van de realityster uit hun verband heeft getrokken. Het gaat om antwoorden die Caitlyn gaf in de talkshow van Ellen. Daarin vroeg de presentatrice in 2015 naar de gedachten van Caitlyn, die uitgesproken Republikein is, over het homohuwelijk. Caitlyn zei dat ze traditioneel is en het huwelijk traditiegetrouw iets tussen mannen en vrouwen was, maar dat ze niemands geluk in de weg wilde staan. “Dus als dat woord trouwen zo belangrijk voor iemand is, dan kan ik er in meegaan.”

Ellen, die al jaren getrouwd is met actrice Portia De Rossi, liet later in de radioshow van Howard Stern weten dat ze het antwoord van Caitlyn verwarrend vond en het erop leek dat de oud-topsporter nog steeds iets tegen trouwende homostellen had. Volgens Caitlyn herhaalde Ellen daarbij expres slechts delen van haar uitspraken en kwam zij daardoor onterecht in een slecht daglicht te staan.

Sienna Miller heeft gereageerd op datinggeruchten over Brad Pitt

Afgelopen week zouden de twee tijdens een diner in Los Angeles voor het productieteam van Pitts nieuwe film The Lost City of Z ‘intens van elkaars gezelschap hebben genoten’. Dat liet een ooggetuige weten. Aan de New York Post laat Sienna nu weten: “Ik ga hier niet eens op antwoorden. Het is voorspelbaar en dom.”

Eerder liet ze al weten niet te hebben geflirt met de ex van Angelina Jolie op de set. “Brad Pitt produceert de film, waarvan de opnames net klaar zijn. Maar ik heb hem niet gezien, hij is niet op de set geweest. Hij is de producent van de film, maar ik heb hem maar twee keer ontmoet.”

Het huwelijk van Ben Affleck en Jennifer Garner komt definitief ten einde
Het acteurspaar zou bijna twee jaar na hun breuk nu toch een scheiding hebben aangevraagd. Ben en Jennifer maakten in juni van 2015 wereldkundig dat ze na tien jaar huwelijk uit elkaar gaan. “Na veel overpeinzingen en beraad, hebben we de moeilijke beslissing gemaakt te scheiden. We gaan verder met liefde en vriendschap voor elkaar en zijn vastberaden co-ouders te zijn van onze kinderen”, lieten ze toen weten. In de scheidingspapieren die het stel donderdag indiende, vragen zij om gedeelde voogdij. Over de verdeling van hun fortuin is volgens TMZ niets vastgelegd in de documenten, die zij op elkaar afstemden en samen bij de rechtbank inleverden.

Bron: ANP, Telegraaf, Weekend Online, RTL, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook