Zo veel verdienen de grootste beauty influencers

Je opmaken, daar foto’s en filmpjes van maken, delen met de rest van de wereld en daar je geld mee verdienen. Het is de...

Lees ook

Je opmaken, daar foto’s en filmpjes van maken, delen met de rest van de wereld en daar je geld mee verdienen. Het is de droom van ieder beautymeisje dat graag in de spotlights staat, maar voor online beauty influencers is het werkelijkheid.

Katsjing!

Social influencers leven hun leventje en dat ziet er allesbehalve verkeerd uit, als we hun Instagram-accounts mogen geloven. Maar wat verdienen ze nu precies met hun werk? Magazine Forbes besloot het eens uit te zoeken en kwam tot de ontdekking dat de tien grootste beauty influencers 49.157.110 volgers hebben op Instagram en 46.543.975 YouTube-abonnees. Hiermee stromen de centen goed binnen en zouden sommige influencers zelfs 300.000 dollar per filmpje verdienen.

Als dat nog niet genoeg is, zou een Facebook-post zo’n 187.000 dollar opleveren en een Instagram-post zo’n 150.000 dollar. Heb je rond de 100.000 volgers, dan zou je al rond de 5.000 dollar kunnen verdienen. Ook niet verkeerd, toch?

Benieuwd naar de tien grootste social influencers op het gebied van beauty volgens Forbes? Je ziet ze hieronder.

  1. Zoe Sugg (@zoella)
  2. Michelle Phan (@michellephan)
  3. Huda Kattan (@hudabeauty)
  4. Nikkie de Jager (@nikkietutorials)
  5. Shannon Harris (@shaaanxo)
  6. Jeffree Star (@jeffreestar)
  7. Kandee Johnson (@kandeejohnson)
  8. Manny Gutierrez (@mannymua733)
  9. Christen Dominique (@christendominique)
  10. Wayne Goss (@gossmakeupartist)

Lees ook: Dit is de meest gepinde nagellak op Pinterest

Bron: Marie Claire, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook