De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kanye West toch niet aanwezig op Coachella

Het populaire festival Coachella is op dit moment volop aan de gang. Hoewel veel fans enigszins teleurgesteld waren dat Beyoncé door haar zwangerschap niet kon komen optreden, werden ze wel verrast doen bekend werd dat Kanye een verrassingsoptreden zou geven. Hoewel hij vorig jaar ook een gastoptreden gaf, zou hij dit jaar volgens bronnen van TMZ de boot hebben afgehouden.

Fans merken gewichtsverlies Rob Kardashian op

De realityster kampt al jaren met zijn gewicht. Waar hij ooit erg slank en afgetraind was, heeft hij de laatste jaren door zijn depressies last van overgewicht. Hoewel de relatie met zijn ex-verloofde Blac Chyna niet over rozen ging, heeft het hem naast zijn dochter toch nog iets goeds gebracht. Fans merkten na een selfie op zijn Instagram, dat het jongere broertje van Kim wel degelijk is afgevallen. “Ziet er goed uit Rob, ik zie dat je al veel gewicht bent verloren. Goed gedaan!” en “Wat je ook aan het doen bent, ga er mee door!” zijn slechts een greep uit de vele positieve reacties.

Kylie Jenner bang om Tyga tegen te komen op Coachella

Niet alleen Kendall begeeft zich op het Coachella terrein, ook zusje Kylie is van de partij. De realityster is samen met vriendinnen aanwezig op het Amerikaanse festival, maar zou hier niet optimaal van kunnen genieten. Hoewel Kylie erg enthousiast was om naar Coachella te gaan, werd dit toch duidelijk minder toen ze hoorde dat Tyga ook aanwezig zou zijn. “Kylie zal er alles aan doen om haar ex te ontwijken”, aldus een bron aan Hollywood Life.

Bron: Telegraaf, Hollywood Life Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook