Deze vrouw verloor 63 kilo in anderhalf jaar en dit is haar geheim

Dit kan jij ook.

Lees ook

De 25-jarige Kassidy Linde woog na de geboorte van haar dochtertje Harley maar liefst 118 kilo. Toen ze na haar bevalling in de spiegel keek, herkende ze niets meer van zichzelf terug. Ze besloot het roer drastisch om te gooien en viel in 18 maanden maar liefst 63 kilo af. Haar geheim? Dat zijn 6 regels waar ze zich streng aan heeft gehouden. Deze zes gouden regels hebben niet alleen haar lichaam veranderd, maar ook haar zelfvertrouwen. Via Instagram hield ze haar volgers op de hoogte van haar grote uitdaging.

De zes gouden regels

Regel 1: Héél veel water blijven drinken

"Ik stopte met het verzinnen van excuses en dronk heel wat water weg op een dag. Die afvalstoffen moeten uit je lichaam gespoeld worden!"

Regel 2: Een heel simpel dieet aanhouden

Linde eet voornamelijk kip, tonijn, kalkoen, fruit, groente en volkoren granen. Ze noemt het echter niet haar dieet. "Er is een verschil tussen een dieet en een levensstijl. Het is veel makkelijker om een nieuwe levensstijl aan te nemen dan om aan een dieet te doen."

Regel 3: Nooit op de calorieën letten

Linde eet gezonder en eet net zo veel tot ze vol zit. "Ik weet wat mijn lichaam nodig heeft, dus ik eet ook zoveel als het op dat moment nodig heeft. Calorieën tellen zou er wel voor zorgen dat ik sneller af zou vallen, maar dat geeft me gewoon te veel stress."

Regel 4: Elke week meals preppen

Linde laat via haar Intagram weten dat ze voornamelijk eet als brandstof voor haar lichaam, en dat de maaltijden daarom vaak wat eentoniger zijn. Zoals eerder genoemd eet ze voornamelijk kip, rijst en groenten. Op zondag maakt ze altijd haar maaltijden voor de rest van de week klaar.

Regel 5: Zich aan een strak schema houden

Deze vrouw heeft een discipline waar je U tegen zegt. Ze pusht zichzelf om vijf keer per week naar de sportschool te gaan, en dat heeft haar veel resultaat opgeleverd. "Ook als je eigenlijk niet wil gaan, ga dan evengoed! Je zult trots zijn op het resultaat."

Regel 6: Haar successen bijhouden

Het op beeld vastleggen van haar resultaten waren een grote motivatie voor Linde. En niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar duizenden volgers. "Het is een stok achter de deur als zoveel mensen met je meeleven."

Bron: Happy in Shape, Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook