Bizar: Fitnessblogger scheert zich een jaar lang niet

Zullen haar woorden jou inspireren om hetzelfde te doen, zo vlak voor de zomer?

Lees ook

Fitnessblogger Morgan Mikenas houdt de online gemoederen goed bezig. Ze heeft zich namelijk een jaar lang niet geschoren en deelt de beelden van haar ongeschoren oksels, benen en bikinilijn nu via social media. De beelden gaan viral en het zet mensen serieus aan het denken. Zullen haar woorden jou inspireren om hetzelfde te doen, zo vlak voor de zomer?

Harig

Morgan heeft zich een jaar lang niet geschoren en deelt foto's van haar ongeschoren lichaam om anderen te inspireren om hun natural beauty te omarmen. De fitness-fan vertelt: "Vroeger op school, toen ik 11 of 12 was, werd ik uitgelachen door andere meisjes op school vanwege mijn harige benen, toen ik een korte sportbroek droeg. Ik was er kapot van. Toen ik thuis kwam vroeg ik huilend aan mijn moeder of ze me wilde leren om mijn benen te scheren. Al die jaren later heeft dit mij aan het denken gezet." Ze besloot zichzelf lief te hebben zoals ze is, en gooide haar scheermes weg.

Tijd

Dat was echter niet de enige reden waarom ze stopte met scheren: "Ik denk dat de belangrijkste reden voor mij ook was dat het me zoveel tijd kostte om alles te scheren. Het duurde langer dan mijn haren wassen en mijn lichaam inzepen bij elkaar. Ik had er geen zin meer in. Mijn lichaamshaar werd steeds zachter en de stoppels waren verleden tijd." Bekijk de beelden van de harige Morgan hieronder.

Lees ook: Zó scheer je je benen als een pro

Beeld: iStockphoto, Instagram, Bron: Happy in Shape

Laatste nieuws

Zie ook