#TBT met Stephanie Rose Bertram

Wát een schatje!

Lees ook

Het is weer #throwbackthursday. Niets is namelijk zo leuk als kiekjes uit de oude doos bekijken van de sterren. Deze keer een foto van niemand minder dan model Stephanie Rose Bertram.

Sports Illustrated

Al sinds haar dertiende is ze werkzaam in de modellenindustrie, waarbij ze onder andere campagnes voor H&M, L’Oréal, Hunkemöller en Primark heeft mogen doen. Maar dat is niet het enige wat de inmiddels 22-jarige Belgische schone op haar cv heeft staan. Zo stond ze in 2016 in het populaire magazine Sports Illustrated, waar namen als Chrissy Teigen en Irina Shayk haar voorgingen.

Wens

Hoewel de roots van de blondine in Schotland, Portugal en Senegal liggen, heeft ze ook iets met Nederland. Zo ontmoette ze zo’n vijf jaar geleden de Nederlandse voetballer Gregory van der Wiel, met wie ze nu in het Turkse Istanbul woont. Hoewel het haar qua modellencarrière voor de wind gaat, heeft Rose nog wel één grote wens. Ondanks dat ze voor een model vrij klein is – ze is 1,70 meter lang – hoopt ze ooit de Victoria’s Secret Fashion Show te mogen lopen.

Benieuwd hoe de beauty er vroeger uitzag? Bekijk dan snel de foto’s hieronder!

Lees ook: Gregory en Rose vereeuwigen hun liefde met tattoo

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook