Deze nieuwe Netflix serie moet je zien

Bingewatchen gegarandeerd.

Lees ook

Reserveer 19 mei alvast in je agenda! Ben je door 13 Reasons Why heen? No worries, er komt weer een nieuwe must-see serie op Netflix: The Keepers.

Zuster Cathy

The Keepers is de nieuwe hype en zorgt gegarandeerd voor avonden lang bingewatchen. De zevendelige serie gaat over de onopgeloste moord van zuster Cathy Cesnik. Op 7 november 1969 werd de 26-jarige lerares van een katholieke middelbare school vermist. Haar lichaam werd twee maanden later gevonden. Nu, vijf decennia later, zijn er nog steeds veel vragen over haar leven en dood onbeantwoord: wie vermoordde de geliefde zuster Cathy? Maar vooral: waarom?

Duister verhaal

De afgelopen jaren zijn de feiten opnieuw onderzocht en zijn er nieuwe potentiele aanwijzingen ontdekt. Het mysterie, het bedekken van de moord en de rol van politie en geloof komen allemaal aan bod. Er wordt gesproken met inwoners van het dorp, maar ook met vrienden, familieleden en journalisten. Elke aflevering wordt het verhaal heftiger en heftiger…

The Keepers belooft na het succes van Making a Murderer en de documentaire Amanda Knox dé nieuwe must-see te worden. De trailer zie je hieronder. Op 19 mei gaat de serie op Netflix van start. Zet je 'em in je agenda?

Lees ook: Deze titels verdwijnen deze maand van Netflix

Laatste nieuws

Zie ook