Geweldig: Vrouw verbouwt koelkast tot wijntap

De droom van elke vrouw!

Lees ook

Waar we in Nederland onze koelkast vooral gebruiken voor het bewaren van voedingsmiddelen, wordt het apparaat in andere landen gebruikt voor van alles en nog wat. Clare Potts wist haar koelkast namelijk tot wel iets heel jaloersmakend om te toveren.

Viral

De 28-jarige lifestyle blogger maakte van haar koelkast namelijk een heus wijnapparaat, dé droom van elke vrouw die er wel pap van lust. Op Twitter postte ze een foto van haar geniale uitvinding, die binnen no time viral ging. De foto werd maar liefst 70.000 retweet en 183.000 likes.

Filtersysteem

Hoewel ze dolblij is met haar zelfgemaakte wijntap, is het apparaat nog niet helemaal naar wens. Zo komt de wijn perfect gekoeld uit de tap, maar is ze nog aan het experimenteren met het filtersysteem. Ook zegt ze dat de wijntap niet een permanente plek in haar koelkast krijgt, maar het wel erg leuk is voor de feestdagen. Ondanks het feit dat het niet zo goed voor je gezondheid is, weten wij wel wat jij zojuist op je wensenlijstje hebt gezet. Lees ook: Bewezen: Wijn is een betere workout voor je hersenen dan wiskunde

Bron: InStyle Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook