Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

'Mel B filmde hoe nanny en ex seks hadden'

Mel B (41) heeft gefilmd hoe haar aanstaande ex-man Stephen Belafonte (41) en hun nanny Lorraine Gilles (26) seks hadden. Dat schrijft The Sun op basis van rechtbankpapieren.

Volgens de documenten beweert de Duitse nanny dat ze ruim zeven jaar langs – zonder problemen – heeft deelgenomen aan trio’s met de voormalige Spice Girl en haar Amerikaanse echtgenoot. Ook zegt ze zegt dat, in tegenstelling tot wat Mel B beweert, ze geen affaire heeft gehad met Belafonte en dat ze bovendien niet werd gedwongen tot een abortus.

Gilles en Belafonte hebben nooit deelgenomen aan seksuele activiteiten, zonder dat Brown hier zelf aan deelnam of kennis van had”, zo is te lezen in de papieren. “Daarnaast hebben Gilles en Belafonte nooit naar Brown uitgesproken dat Gilles in verwachting was van Belafontes kind.”

Destiny’s Child voor even herenigd

Het komt niet vaak voor, maar dit weekend kwamen de meiden van Destiny’s Child eindelijk weer eens samen. Beyonce, Kelly Rowland en Michelle Williams spraken af in Los Angeles om Kelly te supporten tijdens de signeersessie van haar nieuwe boek: Whoa, Baby!

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Selena Gomez en Hailey Baldwin 'feesten' samen na drama om Justin Bieber

Selena Gomez en Hailey Baldwin doen er normaal gesproken alles aan om elkaar te vermijden. Fans keken dan ook gek op toen ze ontdekten dat de twee ex-vriendinnetjes van zanger Justin Bieber onder hetzelfde dak aan het feesten waren. De dames genoten beide namelijk van het concert van John Mayer in Los Angeles. Vriendinnen zijn de twee niet, maar hey, zeg nooit nooit.

Bron: Hollywood Life, Telegraaf, Beeld: Getty, Twitter, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook