Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Justin en Hailey Bieber slaan terug na vele haatreacties

Het stel is klaar met alle kritiek.

Hailey & Justin

De maat is vol voor Hailey en Justin Bieber. Het stel werd de afgelopen tijd overspoeld met haatreacties en is er klaar mee, zo laten ze weten in een statement op social media.

Selena

Hailey en Justin worden de laatste tijd namelijk steeds lastig gevallen door fans van Selena Gomez, de ex van Justin. Een fan van Selena heeft een video gedeeld waarin zij claimt dat Selena beter voor Justin zou zijn dan Hailey.

Justin heeft de video van deze vrouw gerepost en komt met een antwoord. "Zodat mensen een idee krijgen van wat wij elke dag naar ons hoofd geslingerd krijgen", legt de zanger uit

Reactie

"Dit zielige stukje mens heeft anderen opgeroepen achter mijn vrouw aan te gaan en te zeggen dat mijn vorige relatie beter was. Het is ontzettend moeilijk de betere persoon te zijn als ik zie hoe zulke mensen anderen aanzetten tot het pesten van de persoon van wie ik het meeste hou in de hele wereld", gaat hij verder.

Ook Hailey heeft gereageerd op de video. "Normaal reageer ik niet op zulke dingen omdat ik mezelf wil beschermen", legt ze uit. "Maar dit heeft een level van haat dat ongezond en treurig is. Ik zou iemand in geen miljoen jaar toewensen om zo behandeld te worden", aldus Hailey. Duidelijk!

Showbizz
  • RTL Boulevard, AD
  • Brunopress, Instagram