Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vrouw faket zwangerschap op bizarre wijze, maar valt keihard door de mand

Liegen over een zwangerschap is één, maar een vrouw uit Italië deed daar nog een flinke schep bovenop.

Vrouw faket zwangerschap op bizarre wijze, maar valt keihard door de mand

Liegen over een zwangerschap is één, maar een vrouw uit Italië deed daar nog een flinke schep bovenop. Toch viel ze niet lang na de zogenaamde bevalling door de mand omdat ze iets over het hoofd had gezien...

Faken

Negen maanden zou de 35-jarige dame in kwestie de zwangerschap hebben gefaket. Ze kocht een nep-babybump en maakte iedereen zo wijs dat de in verwachting was van een kindje. Daar bleef het echter niet bij. De Italiaanse vrouw wordt er namelijk van verdacht 20.000 euro te hebben betaald voor de baby van een andere vrouw.

Probleem

Een probleempje... De vrouw kocht de baby van een Roemeense moeder en de vader van het kind was Malinees, waardoor het baby’tje van gemengd ras was. Dat kon ze naar verluidt niet verantwoorden tegenover haar omgeving en de autoriteiten en dus besloot de Italiaanse het meisje na drie dagen weer terug te brengen naar de echte moeder.

Gearresteerd

De bizarre actie van de vrouw kwam aan het licht toen ze de baby ging aangeven in de Italiaanse stad Latina, maar geen documenten kon voorleggen om de afkomst van het kind te bewijzen. De vrouw is intussen gearresteerd, net zoals de biologische moeder van het kind en een Marokkaanse man die hen hielp met de deal.

Lees ook: Britse jongen is 4 maanden zwanger

Bron: The Sun, Beeld: Istock