Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vakantiefoto van koppel shockeert vrienden op Facebook

Als je nog even geduld moet hebben, scroll je er waarschijnlijk snel voorbij alle vakantiefoto's. Toch moesten de Facebook-vrienden van dit stel écht een tweede keer kijken toen dit kiekje voorbij kwam. 

Vakantiefoto van koppel shockeert vrienden op Facebook

De zon laat zich steeds vaker zien en ook de zomermaanden komen beetje bij beetje dichterbij. Dat kan maar één ding betekenen: meer en meer jaloersmakende vakantiefoto's op je Facebook-tijdlijn. Als je nog even geduld moet hebben, scroll je er waarschijnlijk snel voorbij. Toch moesten de Facebook-vrienden van dit stel écht een tweede keer kijken toen dit vakantiekiekje voorbij kwam.

Shock

Het koppel maakte een romantische foto op een boot en besloot dit moment te delen met vrienden en familie. Maar toen zij het beeld voorbij zagen komen, wisten ze niet wat ze zagen. Was de man nou naakt?!

Viral

Een vriend van het stel besloot het vakantiekiekje te delen op het platform Imgur en al snel stroomden de reacties binnen. "Toen ik de thumbnail zag, dacht ik dat hij helemaal naakt was. Toen realiseerde ik me dat het zijn hand was. Toen ik klikte en besefte ik dat het haar benen waren. Toen ging ik terug naar de thumbnail en bedacht ik me dat ze dat opzettelijk gedaan moesten hebben. Daarna klikte ik weer en realiseerde ik me dat ze dat niet deden. Deze post is een echte emotionele rollercoaster geweest voor mij", schrijft iemand in de reactie. Een ander laat weten vooral in de war te zijn geweest door de gladde benen van 'de man'.

Bekijk de hele foto hieronder:

Lees ook: Fitness blogger deelt belangrijke boodschap met realistische foto

Bron: Mirror, Beeld: Imgur, Istock