Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Ferry Doedens heeft een nieuwe look

Ferry Doedens gaat door het leven met een nieuwe look. Al is niet iedereen daar van gecharmeerd. De acteur heeft tegenwoordig een baard en een snor; maar beiden vallen niet in de smaak bij zijn fans. Wat vind jij?

‘Angelina en Brad worden buren’

Angelina Jolie heeft een aanbetaling gedaan op een villa op een paar kilometer van de woning van haar ex-man, Brad Pitt. Volgens Entertainment Tonight wil Jolie dichterbij Pitt gaan wonen vanwege de kinderen.

Ondanks de scheiding niet zonder slag of stoot verliep, gaat het nu een stuk beter tussen de twee exen en is Jolie bereid te verhuizen om de kinderen de kans te geven beide ouders te zien. "Angelina heeft in het verleden al gezegd dat ze wil dat de kinderen een relatie kunnen onderhouden met hun vader, Brad", vertelt een insider. "Het spreekt voor zich dat dichterbij wonen dan een van de opties is", vervolgt de insider.

In een openhartig interview met tijdschrift GQ vertelde Pitt begin mei dat hij zichzelf verantwoordelijk houdt voor het stuklopen van de relatie met Jolie. "Sinds ik van school ben, kon ik me geen dag herinneren dat ik niet aan het zuipen was of een joint rookte. Toen ik mijn gezin stichtte stopte ik met alles, behalve met drank", aldus de Allied-acteur. "Ik dronk veel te veel. Het werd echt een probleem."Pitt volgt inmiddels therapie voor zijn alcoholverslaving.

Demi Lovato weer single

Demi Lovato en haar vriend Guilherme 'Bomba' Vasconcelos hebben ere en punt achter gezet. Dat laten insiders aan People weten. Het koppel zou zonder ruzie uit elkaar zijn gegaan: “Het was geen dramatisch einde. Bomba is een geode vent, maar de liefde was uitgebloeid.”

Demi en Bomba – een professioneel MMA-vechter – werden in juli vorig jaar voor het eerst aan elkaar gelinkt. Niet veel later maakten ze het Instagram official.

Hope dealer 💗

Een bericht gedeeld door Demi Lovato (@ddlovato) op

Beeld: ANP, Instagram, Bron: Shownieuws