De trend van dit moment voor elke vrouw met lang haar

En het is ook nog eens heel makkelijk.

Lees ook

Een weelderige bos met haar is niet voor iedereen een droom, maar vaak wel heel erg makkelijk om allerlei trends mee uit te proberen. Boxer braids, een donutknot, een hoge paardenstaart, je kan er letterlijk alles mee doen. De nieuwe trend 'baardvlechten' zal waarschijnlijk even wennen zijn, maar als je het eindresultaat eenmaal ziet, is het zeker het proberen waard.

Creatief

De vlecht was vorig jaar weer helemaal terug van weggeweest, toen it girls als Gigi Hadid en de Kardashians hun lange lokken massaal lieten invlechten. Inmiddels zijn de boxer braids alweer verleden tijd, want dit jaar wordt het allemaal net iets creatiever. Je begint dus heel simpel met je haar in een een soort baardvlecht te vlechten, bind het daarna vast met een elastiekje, gooit het vervolgens over je hoofd heen en voilà, you're good to go!

De trend zal overigens niet bij iedereen in de smaak vallen, maar wanneer je gezegend bent met lange manen, is het in ieder geval leuk om eens uit te proberen. Bekijk wat inspiratiefoto's hieronder!

Lees ook: Deze Pinterest-kapsels zijn het populairst

Bron: Libelle Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook