Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Je raadt nooit welke BN'er de stem inspreekt van de Kruidvat-reclames

Wie aan Kruidvat denkt, denkt niet alleen producten met knappe prijsjes, maar ook aan de bekende stem die de producten aanprijst.

Je raadt nooit welke BN'er de stem inspreekt van de Kruidvat-reclames

Wie aan Kruidvat denkt, denkt niet alleen producten met knappe prijsjes, maar ook aan de bekende stem die de producten aanprijst. Voor het geval je het nog niet wist; actrice Hadewych Minis spreekt deze stem in van de Kruidvat-spotjes. Tot grote ergernis van van veel televisiekijkers en radioluisteraars. Minis snapt de irritaties zelf wel. "Het probleem van die reclames is dat ze heel vaak uitgezonden worden", vertelde de actrice aan Nu.nl. "Als je mij zeventien keer per dag iets enthousiasts hoort zeggen, dan kan ik wel begrijpen dat je er gek van wordt.”

Reclame

Mensen ergerden zich zó erg aan de reclames dat er dagelijks tweets binnenstromen en er zelfs een Facebookpagina is opgezet om de gezamenlijke irritatie te bespreken. Dat lijkt Hadewych echter niets te deren. “Ik vind het vooral grappig dat mensen er zich zo aan storen. Natuurlijk is het niet leuk, maar als je vervolgens leest wie dat zegt dan maakt het voor mij alweer niet uit. Het is maar een opgezette stem, niet mijn eigen stem. Ik ben actrice en ik vind het leuk om die stem te acteren. Gelukkig is het niet zoals ik zelf praat, dus ik vind het vreemd dat mensen die stem liëren aan mijn 'zijn', zeg maar."

Hadewych Minis is overigens niet de enige BN’er die te horen is in reclamespotjes; zo is Anneke Blok te horen in HEMA-reclames, leende Susan Visser haar stem voor de Oikos-reclame en voor Telfort en was Beau van Erven Dorens te zien in een StarletNL commercial.

Lees ook: Dít zijn de stemmen achter Totally Spies