Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De dramatische waarheid achter RTL-programma 'Verminkt'

De chirurg was gisteren nog te zien in de aflevering

De dramatische waarheid achter RTL-programma 'Verminkt'

Afgelopen dinsdag startte het nieuwe seizoen van het RTL-programma Verminkt, waarbij maar liefst 900.000 mensen aan de buis gekluisterd zaten. Ook dit keer waren de verhalen aangrijpend, al blijkt het echte drama niet rondom de deelnemers. De vaste plastisch chirurg van het programma, Paris Melis, is namelijk al maanden geleden overleden.

Vaste gezichten

Waar iedereen gisteren kon zien hoe het programma de 32-jarige Chantal te hulp schiet, die haar lichaam na een maagbandoperatie compleet zag veranderen, was ook dokter Melis weer van de partij. De plastisch chirurg is één van de vaste gezichten van het programma, al is dit de laatste keer dat hij nog te zien zal zijn.

Auto-ongeluk

Wat bijna niemand weet, is dat de chirurg uit Heemstede al maanden geleden blijkt te zijn overleden, nadat hij met hoge snelheid tegen een boom was gereden. De 52-jarige Paris was onderweg naar zijn werk, toen hij door het ongeluk om het leven kwam.

Reacties

Paris was erg geliefd bij vrienden en collega’s, maar wist ook kijkers meerdere malen te ontroeren. “Dit nieuws bereikte mij pas na de uitzending van ‘Verminkt’. Ik ben dr. Melis nog altijd zo erg dankbaar!” en “Wat een gemis voor jullie”, zijn dan ook slechts een greep uit de reacties die zijn achtergelaten op een condoleanceregister.

Lees ook: Kijkers gegrepen door aflevering Lelijke Eendjes

Bron: Metro Beeld: Verminkt