Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: X-Factors Chloe Mafia toen en nu

Chloe Khan, beter bekend als Chloe Mafia, baarde in 2010 opzien tijdens de audities van de Britse variant van X Factor.

Zien: X-Factors Chloe Mafia toen en nu

Chloe Khan, beter bekend als Chloe Mafia, baarde in 2010 opzien tijdens de audities van de Britse variant van X Factor. De destijds 19-jarige had een heel opvallende verschijning (lees: synthetische haarextensions, lagen nepwimpers en oranje spraytan). Maar nu, zes jaar na de uitzending, is daar niets meer van over.

Business

Chloe ging niet alleen keihard af, ze werd ook uitgelachen door het publiek én de jury. Ondanks ze zichzelf enorm voor schut zette tijdens haar auditie, gaven de juryleden haar toch nog een kans. Die ze overigens ook verpestte. Chloe liet zich echter niet uit het veld slaan en begon haar eigen business; een website waarop ze stripteases voor de webcam gaf. Die schnabbel zorgde ervoor dat ze miljoenen binnenharkte en kon verhuizen naar Los Angeles om een nieuw leven op te bouwen met haar inmiddels 9-jarige dochter.

Onherkenbaar

“En bij een nieuw leven, hoort een nieuwe look”, moet Chloe gedacht hebben. Ze ging meerdere malen onder het mes, zo liet ze haar borsten vergroten naar cup 32HH, kreeg ze een nose job, is ze niet vies van lipfillers en ook niet van botox. Chloe krijgt een hoop negatieve reacties op haar nieuwe uiterlijk. Bekijk de voor- en nafoto’s hieronder. Herken jij haar nog?

Voor

Na

Beeld: Instagram, YouTube