Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Chantal Janzen keert terug naar theater

Chantal Janzen zit absoluut niet stil; zo heeft de blondine het erg druk met haar platform &C en de presentatieklussen bij RTL. Maar toch gaat ze weer het theater in. Dat vertelde 38-jarige actrice en presentatrice maandagavond bij Jinek. Veel wilde Chantal niet kwijt over haar terugkeer op de planken. “Ik kan daar verder niks over zeggen”, zei ze toen Eva Jinek vroeg naar het nieuwe theateravontuur. Het is dus nog onduidelijk om welke rol en welke musical het gaat. Chantal was eerder al te zien in Petticoat, Tarzan en Hij Gelooft In Mij.

@andcgram #nuindewinkel #downloaddeapp 💥👊🏼

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Halle Berry zwanger?

De geruchtenmolen draaide dit weekend overuren. De 50-jarige Halle Berry zou in blijde verwachting zijn van baby #3… of toch niet? Op het Butterfly Ball in Los Angeles verscheen Berry in een loeistrakke zilveren jurk, waarbij het leek alsof ze een beginnende babybump had. Bovendien poseerde ze met haar handen op haar buik. Haar woordvoerder ontkent tegenover Page Six berichten dat de vijftigjarige actrice zwanger zou zijn. "Het is absoluut niet waar. Ze is niet zwanger." Berry is voor zover bekend vrijgezel. In december kwam er een einde aan haar huwelijk met de Franse acteur Olivier Martinez, met wie ze een zoon van drie heeft. Daarnaast heeft ze ook een dochter van negen uit haar relatie met Gabriel Aubry.

Surprise! #HalleBerry is pregnant & absolutely glowing! @halleberry

Een bericht gedeeld door The Root (@the.root) op

Ariana Grande en haar tourcrew hebben een tatoeage laten zetten in nagedachtenis van de aanslag in Manchester

Volgens The Sun kozen ze voor een plaatje van een bij, het symbool van de stad. Op social media verschenen na het benefiet foto's waarop te zien was hoe een aantal dansers uit de show van Ariana de bijentattoo backstage lieten zetten. Tatoeëerders in Manchester zagen sinds de aanslagen op 22 mei de vraag naar bijentatoeages enorm groeien. Sommige zaken plaatsen de tattoos gratis, als klanten een donatie zouden geven aan het noodfonds van de stad.

1 ♡

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) op

Beeld: ANP, Bron: RTL, SHownieuws