Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Kate Middleton laat tattoo zetten

Voor de twinsetjes die nu geschokt naar hun parelsnoertje grijpen: relax, het is een tijdelijke. De hertogin van Cambridge was met haar man prins William op bezoek in The Old Fire Station, een culturele hub in Sunderland. Daar liet ze een hennabloem op haar hand zetten, die een paar dagen zichtbaar zal blijven.

Rachel McAdams zwanger

Rachel McAdams is in blijde verwachting, dat vertellen insiderstegen E! Online. De 39-jarige actrice houdt zich al enkele maanden op de achtergrond. Zo was ze afgelopen week niet op de première van Game Night, haar nieuwste film. Over haar privéleven houdt McAdams zich ook al jaren stil. In de zomer van 2016 werd ze samen gespot met scenarioschrijver Jamie Linden, waarna werd gefluisterd dat de twee een relatie zouden hebben. Wie de vader is, is dus niet duidelijk.

GeenStijl vervolgd om verspreiden sextape Patricia Paay

De uitgelekte sextape van Patricia Paay lijkt iedereen al lang en breed vergeten te zijn, maar het verhaal krijgt nog een staartje. Geenstijl wordt namelijk vervolgd voor het doorplaatsen van de video. Begin 2017 was op GeenStijl de video te zien waarin een anoniem persoon de video liet zien. De advocaat van La Paay liet hen weten dat ze de video per direct offline moesten halen. Dat gebeurde, maar Patricia deed alsnog aangifte tegen de site waarna een onderzoek werd gestart. De politie startte een onderzoek na de aangifte en het OM besloot vervolgens tot vervolging over te gaan. “It giet oan”, aldus GeenStijl. “Was nogal wat om te doen vorig jaar. En heel Holland pieste in de broek van het lachen. Maar het is nu allemaal de schuld van GeenStijl. Enfin. We houden het niet droog hier, en zijn reuze benieuwd hoe dit potje juridisch verpissen gaat eindigen.”

Bron: Beau Monde, Telegraaf, ANP Beeld: Twitter, ANP