Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Michael van der Plas keert terug naar Oostenrijk

Michael van der Plas keert weer terug naar zijn feestcafé in Kirchberg, na zijn flitsbezoek aan Nederland. De ex van Barbie haastte zich naar Nederland toen afgelopen week bekend werd dat ze met spoed opgenomen in het ziekenhuis nadat ze buiten bewustzijn was geraakt door overmatig drugsgebruik. Barbie zit nu in een gespecialiseerde instelling om haar er weer bovenop te helpen. De twee kinderen van Samantha en Michael, Angelina en Milano, worden opgevangen door de familie van de Haagse.

Sugababe Heidi is bevallen!

Beschuit met roze muisjes voor Sugababe Heidi Range! De zangeres heeft haar eerste kindje verwelkomd samen met haar man Alex Partakis, dat laat ze weten op social media. Het meisje luistert naar de naam Aurelia Honey en kwam op 21 januari en is een 'bundeltje liefde'. "We zijn compleet in de wolken om jullie voor te stellen aan onze prachtige baby. Pappa en ik zitten op een grote roze wolk. Welkom op de wereld lieve schat", leest het bijschrift van de zoete foto.

O'G3NE's Lisa laat nieuw kapsel aanmeten

Zangeres Lisa heeft zichzelf een nieuwe coupe laten aanmeten. Voorheen ging ze als blondine door het leven, nu rockt ze grijze lokken zo blijkt uit haar Instagrampost. "Je moet je toch aanpassen aan het weer", schrijft ze bij de foto.

Je moet je toch aanpassen aan het weer. (Gotta adapt to the weather.) #GREY

Een bericht gedeeld door Lisa - OG3NE (@lisaog3neofficial) op

Bron: Shownieuws, RTL, Telegraaf, Beeld: Facebook, ANP, Instagram