Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sharita uit Hotter Than My Daughter reageert op uitzending

Donderdagavond raakten de kijkers thuis niet uitgepraat over de opvallende verschijning, Sharita Sukdeo, uit Hotter than my daughter.

Sharita uit Hotter Than My Daughter reageert op uitzending

Donderdagavond raakten de kijkers thuis niet uitgepraat over de opvallende verschijning, Sharita Sukdeo, uit Hotter than my daughter. Niet alleen om haar uiterlijk was veel te doen, ook haar one liners (lees: “Liefde bestaat niet’’ en “Neukertjes komen, neukertjes gaan”) maakten de kijkers aan het lachen. De 45-jarige eigenaresse van café De Peper kreeg aan het einde van de aflevering een heuse make-over.

Ontevreden

De 23-jarige pleegdochter Nikki gaf Sharita op voor het programma en vertelt: “Ze heeft graag aandacht, zowel positief als negatief. Sharita heeft schijt aan iedereen. Het is zo erg dat ik na al die jaren het nog altijd erg vind”, aldus Nikki. “Ze zegt wat ze denkt en soms meer dan dat. En dat schrikt mensen af. Als ik met haar op pad ben, dan heb ik de dag van mijn leven. Maar het is wel gênant.” Sharita laat weten dat zichzelf geen standaard vrouw vindt. “Ik hoor niet bij de massa. Ik heb al acht jaar een bruin café en daar moet ik ook rekening mee houden.” Heel veel mensen praten slecht over haar pleegmoeder, vertelt Nikki. “Terwijl het een fantastische vrouw is. Ze zit gewoon vast in haar patroon. Ik gun het dat ze meer gewaardeerd wordt, want dat verdient ze gewoon.”

Toch was Sharita niet erg te spreken over haar transformatie. “Die schoenen waren twee maten te groot, wat denk je zelf? Ik zag er niet uit joh. Ben weer lekker mezelf, heb schijt aan iedereen.’’ Enne: “Als ik er écht anders uit wil zien, ga ik niet naar een homo, maar maak ik wel een afspraak bij een professional.’’ Na de uitzending werd ze overspoeld met berichtjes. “Superleuke berichtjes. Ze vonden me alleen wel dik op tv. Dat hoor ik van iedereen.’’ Aflevering gemist? Bekijk 'm hieronder.

Bron: AD, Sterren op TV, Beeld: iStock