Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land.

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian voorspelde haar eigen toekomst

Kim Kardashian droomde altijd al van een leven in de spotlights. Zo blijkt uit een thowback-video. In het filmpje vertelt de selfie-queen over haar toekomstplannen en dromen. Zo vertelt ze onder andere dat ze later graag haar eigen show wil, waarin ze haar fans laat zien hoe ze leeft. Kortom: wat ze nu doet met Keeping Up With The Kardashians.

En leuk feitje: in de tijd waarin het filmpje werd opgenomen, had Kim een hele andere job. Destijds hielp ze celebs als Paris Hilton en Cindy Crawford bij het uitzoeken van hun kledingkast en het verkopen van de spullen die zij niet meer wilden hebben.

Kylie Jenner onder vuur na na-apen van design

Als het gaat om na-apen en kopiëren komt Kylie Jenner regelmatig in het nieuws. De realityster kreeg eerder al een lading kritiek over zich heen omdat men vond dat de verpakking van haar lip kits verdacht veel leek op die van het merk ColourPop. En ook nu is het weer zover...

Kylie heeft haar camo-kledinglijn van 'The Kylie Shop' de afgelopen week behoorlijk gepromoot op Instagram. Foto's waarop ze het zelf draagt, waarop haar vrienden het dragen en ga zo maar door. Toch leverde ook dat haar weer flink wat kritiek op. Volgens Tizita Balemly, de oprichter van het merk PluggedNYC, heeft de brunette haar design gestolen. Dat maakt ze bekend met een foto-collage op Instagram, waarmee ze de kledingstukken vergelijkt. Voor de foto's zouden zelfs dezelfde schoenen zijn gebruikt.

Bron: Just Jared, Metro UK, Beeld: Instagram