Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes.

Grazia's top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Schokkende wending in sekstape-schandaal Patricia Paay

De sekstape van Patricia Paay haalde eerder dit jaar de headlines. De 70-jarige diva was er kapot van, dat ze zo de geschiedenis in zou gaan. Zo vertelde ze destijds aan Eva Jinek: ''Je moet je voorstellen, dat ik al vijftig jaar op televisie ben, maar dat is nu in één klap weg. Zo ga ik dus de geschiedenis in. Ik moest denken aan kleine meisjes die zich om zoiets van kant maken. Ik heb ook gedacht 'kan ik dood?' Dit is zo erg." Boze tongen beweren echter dat het Patricia zélf was, die de beruchte sekstapes heeft verspreid…

2. Zo ben je in een minuut van je zuigzoen af

Het kan je zo maar overkomen, heb je opeens een zuigzoen van je lover in je nek. Niet heel classy, zeker niet als je tijdens het avondeten nog tegenover je vader moet zitten. Laat staan als niemand mag weten dat je een lover hebt... Hoe kom je er dan vanaf?

3. Nooo! Coca Cola Zero verdwijnt van de markt

Nooo! Ook al weten we dat frisdrank niet heel veel goeds doet voor ons lichaam, zijn we er stiekem allemaal een beetje verslaafd aan. Voor de addicts onder ons: slecht nieuws: Coca Cola Zero verdwijnt van de markt.

4. Dit is het echte haar van Ariana Grande

Een pony en extensions; Ariana Grande staat bekend om haar superlange haren. Draagt ze geen bunny knots - je weet wel, die twee knotjes op haar hoofd - dan is het wel een extra hoge ponytail. Benieuwd hoe haar echte haar eruit ziet? Kijk mee.

5. De echte reden dat Inge Schrama is gestopt met GTST

Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat Melissa Drost de komende tijd de rol van Sjors Langeveld op zich neemt, daarmee neemt ze Inge Schrama over. Schrama gaf als reden op dat ze meer tijd wilde doorbrengen met haar gezin, toch blijkt er meer aan de hand.