Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Justin Bieber bekogeld

Justin Bieber moest eerder deze week in Stockholm optreden, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Het publiek wilde dat de Canadese ster het nummer Despacito zong, daar had de Biebs echter niet zo veel zin in. Met alle gevolgen van dien. Justin kreeg een waterflesje naar zijn hoofd geslingers, maar wist hem nog net te ontwijken.

‘Ariana Grande wordt ereburger van Manchester’

De gemeenteraad van Manchester heeft plannen om Ariana Grande ereburger van de stad te maken. De gemeente moet daarvoor nog wel de procedures wijzigen, momenteel kunnen namelijk enkel de inwoners van Manchester zelf, het ereburgerschap krijgen.

De voorzitter van de raad noemt de nasleep van aanslag na afloop van het concert van Grande 'een passend moment om te kijken naar de manier waarop we gedenkwaardige bijdragen aan het leven in en het succes van de stad eren.' De 23-jarige zangeres organiseerde na de aanslag op 22 mei een benefietconcert in Manchester, waarbij miljoenen werden opgehaald voor het goede doel. Volgens de gemeenteraad is ze daarmee een voorbeeld voor de veerkracht en het medeleven van de stad, die liefde en moed in plaats van haat en angst toonde in de weken na de aanslag. De plannen worden 12 juli in de raad besproken.

💛

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) op

Actrice Jessica Chastain vraagt om privacy

Jessica heeft haar volgers op Twitter gevraagd de paparazzifoto's van haar bruiloft niet te delen. De bruiloft vond afgelopen weekend plaats op het eeuwenoude Italiaanse landgoed Villa Tiepolo Passi. De foto’s werden naar verluidt illegaal gemaakt vanuit een helikopter, die de ceremonie verstoorde. "Elke keer als ik die beelden zie, word ik herinnerd aan de ongevoeligheid van dat moment", schrijft ze. "Ik ga jullie vragen de foto's niet te delen."

De actrice bedankt in het bericht haar fans voor alle felicitaties en belooft in de toekomst wat trouwfoto's te plaatsen. "Maar ik kies ervoor foto's te delen die in het teken staan van de liefde, niet van inbreuk."

Bron: RTL, Shownieuws