Zien: het Netflix-aanbod van juli

Kijken dus!

Lees ook

Elke maand verrast Netflix ons weer met nieuwe Netflix Originals en goede films. En ja, ook dit keer laat Netflix ons niet in de steek. De hele maand juli kunnen we weer genieten van nieuwe seizoenen en nieuwe series. Netflix and chill, here we come!

Netflix Original series

Ozark is een van de nieuwkomers in juli. Deze Netflix Original belooft een een topserie te worden met als hoofdrolspeler Jason Bateman. Hij speelt een familieman die in zijn vrije tijd werkt als financieel adviseur voor een Mexicaans drugskartel. Wanneer dit helemaal mis gaat, vluchten hij en zijn familie naar Ozark.

Een andere Original waar mening mens naar uit heeft gekeken: Friends from College. De komische serie gaat over een getrouwd stel dat terugkeert naar New York bij hun oude universiteitsvrienden. Je ziet de trailer hieronder.

Netflix Originals films

Netflix komt deze maand ook nog een met twee eigen films. The Incredible Jessica James: Jessica James is nog maar net gedumpt en papt nu aan met een man die ook net gedumpt is. Jessica Williams speelt hierin de rol van (eveneens) Jessica. Zo nam ze eerder ontslag bij 'The Daily Show' om zich volledig te focussen op een acteercarrière.

Een veel besproken film die komende maand te zien is: To The Bone. De film wordt grotendeels gespeeld door Lily Collins (Emma). Ze ontwikkelt een eetstoornis en lijkt daar niet meer uit te komen. In de film wordt een heel realistisch beeld geschept van de ziekte. Zie de trailer hieronder.

Series

De maand juli staat in het teken van nieuwe seizoenen van onze favoriete series. Zo kunnen we komende maand eindelijk weer genieten van Sherlock, Wallander, Shooter en Orphan Black. Enjoy!

Lees ook: Slecht nieuws voor fans van de serie Girlboss

Bron: Superguide, Beeld: To The Bone

Laatste nieuws

Zie ook