Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Beyoncé had grote invloed op album Jay-Z

"Yonce was erg betrokken bij het album", vertelt producent Dion Wilson. "Bey was belangrijk. Elk nummer moest van mij eerst langs haar oren. Ze kwam vaak langs en ze hielp mij en Jay-Z sommige horden te nemen. Ze is een genie wat dat betreft." Op donderdag bracht de rapper zijn nieuwe plaat 4:44 uit, waarin hij toegeeft dat hij Beyoncé heeft bedrogen.

Zangeres Pink urenlang met dochtertje vast in lift

Pink en haar 6-jarige dochtertje Willow hebben zondag urenlang vastgezeten in een lift. "Vast in de lift (het is hier snikheet aan het worden) (liefde in de lift) (leven in een doos). #help", schreef ze op Instagram. Vier uur later liet ze weten dat ze weer vrij waren.

Een bericht gedeeld door P!NK (@pink) op

Brad Pitt op kraambezoek bij Clooney-baby's

Brad Pitt is vorige week per helikopter op kraambezoek geweest bij de tweeling van zijn goede vriend George Clooney. De acteur was volgens Mirror naar het Britse festival Glastonbury geweest en ging na afloop even langs. Als kraamcadeautje had 'ome Brad' naar verluidt speelgoedpoppen uit Afrika meegenomen die ook zijn dochter Zahara heeft.

Laatste nieuws

Zie ook