De Kardashian Kompilatie

Er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land.

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Rob Kardashian riskeert gevangenisstraf door het posten van naaktfoto's Blac Chyna

Nadat Rob besloot via social media een boekje open te doen over zijn ex-verloofde, kan de ruzie tussen Rob en Chyna je haast niet ontgaan zijn. Het jongere broertje van de gezusters Kardashian haalde in meerdere posts flink uit naar de moeder van zijn kind, die op haar beurt weer laat weten dat ook Rob geen heilige is. Ook is Chyna van plan juridische stappen te ondernemen tegen haar ex, omdat hij zonder haar toestemming naaktfoto’s van haar plaatste. Doordat er in Californië duidelijke regels zijn omtrent het zogenaamde ‘revenge porn’, kan Rob nu zelfs een celstraf van zes maanden riskeren.

Hoewel je zou denken dat Rob zich daardoor wel gedeisd zou houden, gaat hij nu hij op Instagram is geblokkeerd vrolijk door op Twitter. “Ik dacht echt dat Chyna een gezinnetje wilde stichten en daarom was ik zo loyaal naar haar, maar ik heb mijn lesje geleerd en iedereen had gelijk” en “Ze kon mij niet trouw blijven en bedroog me. Ze had seks met zoveel mensen en nu is ze betrapt” zijn dan ook slechts een deel van zijn tweets, waarin hij ook nu weer een aantal goed bewaarde ‘geheimen’ op tafel gooit.

Blac Chyna opnieuw in bed met de man met wie ze vermoedelijk vreemdging

Rob beschuldigde de moeder van zijn kind van veel bizarre dingen, maar beweerde ook dat ze vreemdging toen hij nog een relatie met haar had. Eén van die mannen zou volgens de realityster rapper Rarri True zijn, die aan zijn Instagram te zien niet lang geleden vader werd van een zoontje. Of de twee tijdens de relatie tussen Rob en Chyna daadwerkelijk het bed hebben gedeeld is niet bevestigd, maar via Instagram laat de rapper weten dat er in ieder geval wel wat is gebeurd tussen de twee. Rarri postte gisteren twee foto's waarop hij samen met Chyna naakt in bed ligt. Het is niet bekend of dat de foto's recentelijk zijn genomen of ze al wat ouder zijn, maar hoe je het went of keert, Rob lijkt in ieder geval één ding gelijk te hebben…

Kylie Jenner onder vuur bij fans door foto met sigaret

De realityster ontvangt normaal gesproken alleen maar lovende reacties op haar foto’s, maar dit kiekje nemen haar fans haar niet in dank af. Kylie is op de foto te zien met een sigaret, waardoor ze volgens haar fans het verkeerde voorbeeld geeft. “Ik weet dat ze 19 jaar oud is, maar is voor veel meiden een voorbeeld”. Toch is niet iedereen ervan overtuigd dat Kylie ook daadwerkelijk rookt en denken zij juist dat het met iets artistieks te maken heeft. Ook is het niet de eerste foto waarbij La Jenner een sigaret vasthoudt of zelfs oprookt. De realityster slash zakenvrouw poseerde al vaker voor fotoshoots met een sigaret, waarbij ze destijds ook al veel kritiek van haar fans kreeg.

Bron: Allure, AD Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook