Viral: Meisje vindt opmerkelijk iets in hamsters wang

Aaawh, wat sneu!

Lees ook

Niet iedereen is dol op hamsters, maar Kat uit Northampton doet alles voor haar beestje. Toen haar hamster op een gegeven moment niet meer bewoog, besloot ze hem mee te nemen naar de dierenarts. Die deed vervolgens een verschrikkelijke ontdekking.

Dierenarts

De tiener plaatste via Twitter allerlei berichten over het beestje, waar ze de afgelopen dagen nachten van heeft wakker gelegen. Het huisdier bleek niet meer te eten en te drinken, waardoor het meisje haar hamster mee naar de dierenarts nam. Die kwam al snel tot de conclusie dat er iets niet helemaal goed was.

Magneet

Toen de dierenarts het beestje goed bekeek, bleek er een koelkastmagneet in zijn wang te zitten. Het dier was volgens de tiener niet zo heel lang gelden uit zijn kooi ontsnapt, maar werd al snel in de buurt van de koelkast gevonden. Door het magneet in zijn wang zat de hamster vast aan zijn kooi, waardoor hij geen kant meer op kon.

Het meisje kreeg al snel veel bijval op Twitter van mensen die met haar meeleefden. Het bericht kreeg dan ook al 216,476 likes en is inmiddels meer dan 100.000 keer gedeeld.

Lees ook: Happy TV: Jongen krijgt hamster van zusje en barst in tranen uit

Bron: The Sun Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook