Bekend beautymerk lanceert opvallende mascara

Wauw, deze móet je hebben!

Lees ook

Een goede mascara mag niet in je beautystash ontbreken, maar er één vinden is vaak nogal een klus. Dat vooral de binnenkant van een tube mascara erg belangrijk is, dat is misschien een beetje vanzelfsprekend, maar des te leuker als de buitenkant er ook nog gezellig uitziet. Founding partner Wende Zomnir van het bekende beautymerk Urban Decay postte deze week een leuk kiekje van zichzelf én de nieuwste mascara van het merk. De beautyliefhebbers zijn lyrisch en daarmee is het product nu al razend populair.

Langer, dikker én klontvrij

Waar de meeste mascaratubes de kleuren zwart, goud of roze krijgen, komt het beautymerk nu met een opvallend holographic design. De nu al populaire mascara kreeg de naam Troublemaker, maar dat is het allesbehalve. Naast dat de mascara je wimpers langer en dikker maakt, is het ook nog een klontvrij en dat is misschien wel het allerfijnste. Enne, als je naar de look van Wende kijkt, maakt het van je ogen echt een sprookje.

Helaas moeten de fans van het beautymerk nog heel even afwachten, want de mascara is nog niet in de winkels of online te verkrijgen. Troublemaker zal naar verluidt pas rond de herfst te koop zijn, maar hé, dan heb je wel iets om naar uit te kijken. Wij zetten ‘em alvast op onze wishlist!

Lees ook: NARS Cosmetics komt naar Nederland

Bron: Byrdie Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook