Student wordt geweigerd bij gala om outfit

Maar of het ook écht terecht is...

Lees ook

Wanneer je naar een gala gaat, mag je die avond lekker uitpakken. Een mooie lange jurk, een schattig cocktailjurkje of ga je gewoon stoer in een net pak, je moet vooral een outfit kiezen waar jij je lekker in voelt. De 16-jarige Baden Kerr koos voor een net pak, maar dan wel met een opvallende twist. En dat werd hem niet in dank afgenomen…

Stoere look

De student wilde net even wat anders dan een standaard pak en besloot een iets kortere broek aan te trekken, die hij in plaats van nette zwarte lakschoenen besloot te matchen met blauwe loafers zonder sokken. Om zijn ietwat stoere look helemaal af te maken droeg hij ook nog een zonnebril. Hoewel je zijn look bijzonder en opvallend kan noemen, zou het niet een reden moeten zijn om de jongen weg te sturen. Maar dit gebeurde wel. Nadat Baden ook nog een grote mond had opgezet tegen zijn leraren, werd hem de toegang tot het gala geweigerd.

Dresscode

Zijn vader vertelt dan ook wat er die bewuste avond gebeurde. “Er werd hem gelijk verteld dat hij er niet netjes uitzag. Hij zou geen moeite hebben gedaan en zijn haar was volgens hen te kort. Het was een te extreme look”. Hoewel Warren zijn zoon niet bepaald een engel noemt, vindt hij het niet terecht dat zijn zoon om deze reden het gala moest missen.

De school blijft echter achter hun beslissing staan en vindt dat Baden zich niet aan de dresscode heeft gehouden zoals in de brief beschreven stond. "Alle studenten waren van tevoren goed geïnformeerd en verteld dat als ze niet kunnen voldoen aan de dress code, zij het gala niet mogen bijwonen".

Benieuwd naar de outfit van Warren? Bekijk 'em *HIER*.

Lees ook: Scholiere bedenkt geniale truc voor eindejaarsgala

Bron: The Mirror Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook