Elvira Out klapt uit de school over naar afscheid bij GTST

De actrice voelde zich gebroken en vernederd

Lees ook

Nadat ze het stokje van Cynthia Abma overnam om de rol van de vriendelijke Bianca Bouwhuis te spelen, kreeg Elvira Out na twee jaar te horen dat ze uit Goede Tijden, Slechte Tijden zou worden geschreven. “Ik voelde me een loser.”

Gebroken

De soap had behoefte aan jongere acteurs, waardoor de 49-jarige Elvira haar plekje moest afstaan. "De dag van de mededeling had ik toevallig een afspraak met mijn vriendinnenclubje. Daar heb ik de hele avond zitten janken." De actrice voelde zich gebroken door het nieuws, vooral omdat ze op dat moment al in een heftige periode zat.

"Mijn vader was in die tijd ook ongeneeslijk ziek. Hij leed aan kanker." De blondine wilde dan ook absoluut niet op die manier uit de serie worden geschreven. "De schrijvers zijn me toen tegemoetgekomen. Bianca stierf aan ALS, ook een rotziekte."

Succes

De ex-soapie heeft haar verdriet nu omgezet in een toneelvoorstelling, waarbij ze de nare periode als inspiratie heeft gebruikt. "Ik was gewend geraakt aan een bepaalde status en succes. Voor je het weet ga je daar in geloven en ineens wordt het je afgenomen."

Lees ook: Spannende cliffhanger GTST houdt kijkers in de greep

Bron: Show Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook