Moeder Beyoncé onthult gedachten achter naam Rumi

Queen Bee domineerde afgelopen week de koppen van het showbizznieuws.

Lees ook

Queen Bee domineerde afgelopen week de koppen van het showbizznieuws. De zangeres deelde vol trots haar pasgeboren tweeling met de wereld. De baby’s luisteren naar de bijzondere namen: Sir en Rumi Carter. Het internet raakte niet uitgesproken over deze niet-alledaagse namen.

Rumi

Ondertussen heeft hun oma Tina Knowles bekend gemaakt waar het sterrenkoppel de inspiratie vandaan haalde voor hun kroost. Eerder werd al gefluisterd dat Beyoncé en Jay Z inspiratie hadden geput uit poëet Jalal ad-Din Muhammad Rumi en toen Tina op Instagram enkele quotes van de poëet deelde, leek ze de speculaties te bevestigen.

Poeët

"Dit is poezë door de dertiende-eeuwse dichteres Rumi. Het is niet enkel mooi, maar ook logisch. Ik hou van nummer drie. Soms zijn wijzelf de reden waarom we geen liefde vinden! We moeten eerst aan onszelf werken voor we compleet kunnen zijn", leest het bijschrift van het beeld. Sir, daarentegen, ligt in de lijn met een nieuwe namentrend die rondgaat in Hollywood. Denk aan Saint, de zoon van Kanye West of King de zoon van Blac Chyna, dochtertje Heiress van rapper T.I. en dochter Royalty van Chris Brown.

Grote zus Blue Ivy is helemaal door het dolle heen met de komst van haar broertje en zusje. "Ze is heel trots en enthousiast. Ze gedraagt zich prima als grote zus en zorgt veel voor hen”, besluit Tina.

Lees ook:

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Laatste nieuws

Zie ook