Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Zo schattig: dochter Amanda Balk in een prinsessenjurk
Het dochtertje van Amanda Balk en Afrojack, Vegas van de Wall, ziet eruit als een echte prinses in het volgende filmpje. Dat ze erg blij is met haar mooie outfit, moge duidelijk zijn. Het mooie meisje van inmiddels alweer 5 jaar, pronkt er heerlijk mee op straat. En terecht ook.

Doutzen heeft kerstshoot alweer achter de rug

Zomer of niet, de kerstshoots blijken alweer volop aan de gang te zijn. Zo heeft topmodel Doutzen Kroes haar klus voor het einde van het jaar er onderhand alweer op zitten. Het model poseerde in kerstlingerie voor de camera voor de jaarlijkse kerstcampagne voor Hunkemöller. Hunkemöller gaf alvast een klein voorproefje van het resultaat en deelde een paar pikante plaatjes waarop Doutzen zich in donkerrode en zwarte lingerie heeft gehuld. Benieuwd naar de eerste beelden? Kijk mee.

Zien: Rafael en Estavana wensen Oranje Leeuwinnen succes

De Oranje Leeuwinnen spelen vanavond een wedstrijd tegen Denemarken, die ze volgens Estavana móeten winnen. Zo stuurde ze, samen met vriendlief Rafael een videoboodschap naar het Nederlandse vrouwenteam. In het filmpje, waarin de twee het team heel veel succes wensen, is ook de kleine Jesslyn te zien. Terwijl het kleine baby'tje in de armen ligt van haar moeder, praten Estavana en Rafael rustig verder.

Bron: Show, Telegraaf, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook