Is Kate Moss verloofd?

Wait, what?!

Topmodel Kate Moss is gespot met een enorme diamanten ring om haar vinger. De geruchtenmolen draait overuren; kunnen we er van uitgaan dat Kate verloofd is met vriendlief Nikolai von Bismarck?

Niet te missen

Terwijl de tortelduifjes onderweg waren naar een theater, stonden fotografen al klaar om het stel – en vooral de ring – op de foto te zetten. Terwijl het model haar rode tas vasthield, was de ring om haar ringvinger niet te missen. De twee zijn volgens bronnen al twee jaar samen.

Eerdere scheiding

In 2016 gingen de 43-jarige Kate en Jamie Hince uit elkaar. Een bron vertelde aan Mirror dat de twee eigenlijk al langere tijd uit elkaar waren, maar het stil hielden omdat ze er geen spektakel van wilden maken. "Ze zijn normaal uit elkaar gegaan, zonder er een vechtscheiding van te maken."

Huwelijksbootje?

Twee jaar geleden kwam de 30-jarige Nikolai in het leven van Kate, waarmee ze in eerste instantie voor langere tijd een knipperlichtrelatie zou hebben gehad. Die tijd lijkt nu voorbij te zijn en plaats te hebben gemaakt voor een serieuze relatie, waarbij de twee binnenkort misschien wel in het huwelijksbootje stappen.

Lees ook: Nieuwe liefde voor Kate Moss

Bron: Mirror, Beeld: Getty Images

Laatste nieuws