RTL Late Night: Opgelichte vriendinnen nemen verkoper te grazen

Wat zou jij doen?

Lees ook

Marlie Verboom was gisteravond te gast bij RTL Late Night, waar ze vertelde dat zij en haar vriendinnen flink zijn opgelicht. Waar je normaal gesproken accepteert dat het je is overkomen, namen Marlie en haar vriendinnen de oplichter te grazen.

Opgelicht

De vriendinnengroep werd voor een bedrag van €1000 opgelicht door een verkoopster van neptickets voor Lowlands. Nadat ze waren opgelicht, waren de vriendinnen weer samen en bedachten ze opnieuw 'kaarten te bestellen' bij de oplichter. Eén van de andere vriendinnen deed zich nu voor als de koper, zodat de oplichter niet doorhad dat dezelfde groep tickets wilde bemachtigen.

CSI Lowlands

Binnen 24 uur had de groep beet en trapte de 'verkoper' erin. Omdat de politie meldde misschien zelf niet kon ondersteunen op dat moment, moest er een plan komen. "Zo is de CSI Lowlands-groepsapp ontstaan." Door alles te filmen zou er volgens de politie genoeg bewijslast zijn om de oplichter aan te houden. En dus werd de dame op camera voor het blok gesteld. Hierna heeft de vriendinnengroep de oplichter eerst zélf aangehouden en vervolgens de politie gebeld. Die heeft de vrouw uiteindelijk echt aangehouden.

Lees ook: Ai! Brace beschuldigd van oplichting

Bron: RTL Late Night, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook