Zien: Kylie Jenners birthday collectie

Hebben!

Lees ook

Kylie Jenner is bijna 20! Om haar birthday goed te vieren, trakteert ze al haar fans met een speciale birthday collectie. Na veel sneak peeks weten we dan eindelijk hoe de nieuwe 'all-pink-everything' collectie eruit gaat zien. Willen we hebben!

Happy birthday, Ky

Dat Kylie groot heeft uitgepakt, verbaast ons niets. We zijn namelijk niet anders gewend van de jongste Jenner. Ook dit keer weet ze het internet weer helemaal gek te maken. Zo bestaat de collectie uit een roze glittertasje, met daarin een paar goede kwasten, een palette, highlighters en – natuurlijk – lipsticks.

De highlighters King en Queen zijn goud en roze. De lipsticks komen in twee setjes, een velvet en een matte. De kleuren in de palettes zijn een mix van de peach-kleuren en neutrale tinten. Klinkt veelbelovend, toch?

Shoppen maar

De Birthday Collection is vanaf 1 augustus verkrijgbaar, dus houd vooral Kylie's Snapchat en Instagram goed in de gaten, want voor je het weet is de collectie alweer uitverkocht (denk aan: binnen vijf minuten…). Bekijk de eerste beelden van de collectie hieronder.

Lees ook: De Vacation Edition van Kylie Cosmetics

Bron: PopSugar, Beeld: Instagram, Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook