Zo ziet de zesling uit John and Kate + 8 er nu uit

In mei 2006 gaven Kate Gosselin en haar toenmalige man Jon een kijkje in hun leven met 8 kinderen in de serie Jon & Kate Plus 8.

Lees ook

In mei 2006 gaven Kate Gosselin en haar toenmalige man Jon een kijkje in hun leven met 8 kinderen in de serie Jon & Kate Plus 8. Hun huwelijk strandde in 2009. In 2010 is de serie hernoemd en is Kate alleen met haar kinderen te zien in Kate + 8 op TLC. Het dagelijks reilen en zeilen van de familie Gosselin was een immens succes op televisie en we hebben de kinderen voor het oog van de camera zien opgroeien.

Toen en nu

Kate Gosselin en de inmiddels 16-jarige tweeling Cara and Mady en haar 13-jarige zesling Alexis, Hannah, Aaden, Collin, Leah en Joel sierden onlangs de cover van People Magazine. Je herkent de schattige snoetjes van de kinderen nu, 11 jaar later, amper terug. Maar, niet alleen de kinderen zijn all grown up ook Kate heeft een transformatie gehad. In de eerste seizoenen zagen we Kate vooral in wijde slobbertruien en een kort pittig kapsel. Door de jaren heen is ze echter veranderd in een fashionable moeder.

Spijt

In het openhartige interview onthult de moeder van acht het ene ding waar ze enorm veel spijt van heeft gehad. "Als ik terug zou kunnen gaan in de tijd, zou ik niet zo veel tijd besteden en me druk maken over de rommel. En ik zou ook niet altijd in control willen zijn. Ik maakte me zorgen over zo veel dingen, waar ik me geen zorgen over hoefde te maken. Ze waren nog zo klein en ik kwam heel streng over. Dan zou ik niet steeds zo een meltdown krijgen.”

Bekijk hieronder de kiekjes van toen en nu!

Toen:

Nu:

Bron: People, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook