Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Door Justin Bieber aangereden fotograaf reageert

De paparazzo, die woensdag werd aangereden door de zanger, is niet boos. Hij noemt Justin in een Instagramvideo 'een goede jongen'. "Een uurtje voordat ik jarig was, werd ik aangereden door Justin Bieber. Hoe vind je die?" vertelt hij vanuit het ziekenhuis. "Maar hij is een goede jongen. Ik denk dat de truck gewoon een beetje te groot was voor hem."

Madison Beer ontkent relatie Brooklyn Beckham

De zangeres heeft in een interview met The Huffington Post gereageerd op geruchten dat ze iets heeft met Brooklyn Beckham. "We hebben gewoon wat plezier met elkaar. Hij is mijn beste vriend." Ze snapt niet waarom er altijd meer achter wordt gezocht als ze met een jongen optrekt. "Een jongen kan met vijftig meisjes gespot worden en het is prima, bij een meisje wordt er gelijk een stempel op gedrukt. Terwijl ik nog maar één vriendje heb gehad." Onderstaande foto lijkt echter toch een ander verhaal te vertellen…

Katy Perry presenteert MTV Video Music Awards

Katy Perry mag dit jaar de uitreiking van de MTV Video Music Awards aan elkaar praten. Dat maakten de zangeres en muziekzender MTV donderdag bekend. Voor de bekendmaking hees Katy zich in een ruimtepak, om als ‘moonwoman’ door de ruimte te zweven. Daarmee wordt verwezen naar de moonman, het beeldje dat de winnaars van een MTV Video Music Award mee naar huis mogen nemen.

Laatste nieuws

Zie ook